netflix ve judd apatow’un yeni iş birliğinin oyuncu kadrosu belli oldu

netflix ve judd apatow’un yeni iş birliğinin oyuncu kadrosu belli oldu


bir karantina komedisi


Modern Amerikan televizyonunun altın çocuğu Judd Apatow’un Netflix’le birlikte hayata geçireceği pandemi temalı komedi filmi The Bubble’ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

The 40 Year Old Virgin, Knocked Up filmlerinin yönetmeni; Girls, Crashing, Love gibi dizilerin de yapımcısı Judd Apatow’un yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleneceği filmin senaryosunda Apatow’un yanında South Park dizisinin yapımcılarından Pam Brady de yer alacak. The Sixth Sense, Munich gibi filmlerin yapımcısı olan ve This is 40, Trainwreck, Funny People gibi filmlerde Apatow ile beraber çalışan Barry Mendel ise  projenin yapımcılığını üstlenecek.

Salgın temalı film, bir oteldeki oyuncu grubu etrafında dolaşacak. Pedro Pascal, Karen Gillan, Maria Bakalova üçlüsünün başrolünü üstleneceği filmde Keegan-Michael Key, Fred Armisen, Leslie Mann ve David Duchovny gibi isimleri de izleyeceğiz. Salgın sürecinde bu oyuncular, yapmakta oldukları filmin çekimlerini bitirmek için bir otelde karantinada kalmaya zorlanır. Salgın temalı yapılabilecek en basit temaya sahip olan The Bubble, tahmin edildiği gibi Apatow’un her zaman çalıştığı isimler yerine alternatif bir kadrodan oluşuyor.

Gelişimini merakla bekleyeceğimiz filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Bu yılın sonlarına doğru izlemeyi umduğumuz filmden bakalım bir daha ne zaman haber alacağız?