noel gallagher’dan kardeşi liam’a övgü dolu sözler

noel gallagher’dan kardeşi liam’a övgü dolu sözler


evet yanlış okumadınız...


Müzik dünyasının yetenekleri kadar kavgalarıyla ünlü ikilisi Gallagher kardeşlerden hiç de alışık olmadığımız bir haber var. Noel Gallagher, Liam’ın yazdığı Songbird şarkısı üzerinden kardeşine övgü dolu sözler sarf etti.

Oasis’in 2002 çıkışlı Heathen Chemistry albümünde yer alan şarkı için “mükemmel” yorumu yapan Noel Gallagher, şarkının ortaya çıkış hikayesinden de bahsetti. Katıldığı bir radyo programında hikayeyi paylaşan Noel, “Şarkının bir demosunu yaptık ve daha çok The Beatles’tan” Love Me Do “gibiydi. İçerisinde mızıka olan The Beatles benzeri bir şarkıydı. Sonra tüm enstrümanları çıkardık ve mükemmel olduğunu düşündüğüm bu akustik şey haline getirdik. ” açıklamasını yaptı.

Şarkının akustik versiyonunu epey beğendiğini itiraf eden büyük Gallagher, çok geçmeden “Şarkı evet çok güzel ama o bunu konserlerinde çalmayı düşünemeyecek kadar salak.” diyerek her şeyi normale döndürmeyi ihmal etmedi. İkili arasında bir anlığına da olsa ılık bir hava esmesine neden olan şarkıyı hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.