the sopranos’un christopher moltisanti’si hbo’nun yeni dizisiyle televizyona dönüyor

the sopranos’un christopher moltisanti’si hbo’nun yeni dizisiyle televizyona dönüyor


michael imperioli çok yaşa


Televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından biri olarak kabul edilen The Sopranos’ta Christopher Moltisanti karakteriyle kalplerimizi kazanan ve sonrasında bir popüler kültür ikonuna dönüşen Michael Imperioli’nin yolu, bir kez daha HBO ile kesişiyor.

Son yıllarda Primal ve One Night in Miami isimli yapımlarda beyaz perdede ve Watchmen dizisinde de alternatif bir gerçeklikte kendini canlandıran aktör; Seinfeld, Curb Your Enthusiasm, Barry gibi başarılı dizilerin yapımcılığını üstlenen Alec Berg ile güçlerini birleştiriyor.

İkili bu isimsiz dizi projesinin hem yapımcılığını hem de senaryosunu birlikte üstlenecek. The Sopranos dizisinde beş bölümü kaleme alan ve The Last Full Measure ve Goodfellas filmlerinin de yazım aşamalarında yer alan Imperioli, yeni projesinde kendisini görmeye alışık olduğumuz ağır atmosfer yerine komedi ağırlıklı bir içerikle karşımıza çıkacak.

Dizide Imperioli’yi bir Budist olarak iyi bir hayat sürmeye çalışan bir karakter olarak izleyeceğiz. Gerçek ve kurgu arası bir tonda olacağı açıklanan dizi hakkında paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Hali hazırda zaten yeterince sevdiğimiz bir isim olan Michael Imperioli’yi tekrar HBO kalitesiyle ekranlarda görecek olmak hem de yanında Alec Berg gibi bir isimle, bizleri epey mutlu etti.