alfonso cuarón’un yapımcılığını yaptığı the disciple’den fragman

alfonso cuarón’un yapımcılığını yaptığı the disciple’den fragman


bir netflix filmi...


Katıldığı festivallerden olumlu yorumlarla evine dönen Netflix filmi The Disciple, Sharad Nerulkar isimli bir müzisyenin soru işaretleri ve başarısızlıklar etrafında dönen hikayesini anlatıyor.

Oscar ödüllü yönetmen Alfonso Cuarón’un yapımcılığını üstlendiği filmde, sadece herkesten daha iyi olmak isteyen baş karakterimiz Nerulkar’ın çalışkan ve sadık olmasına rağmen amacına ulaşmak için sandığı kadar yetenekli olmayışını ve gereken tüm becerilere sahip olmadığını yavaş yavaş fark etmesini izleyeceğiz. Tema olarak Takeshi Kitano’nun 2008 yapımı Akiresu to kame filminde benzeyen The Disciple, aynı zamanda Hint müziğine ve kültürüne meraklı olan sinemaseverler için de izlemesi keyifli bir yapım.

Chaitanya Tamhane’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Aditya Modak, Arun Dravid, Sumitra Bhave, Deepika Bhide Bhagwat ve Kiran Yadnyopavit’ten oluşan bir ekip yer alıyor. Farklı dillere ve farklı müzik kültürlerine meraklı olanların şıp diye listesine ekleyeceği The Disciple’nin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.