bol ünlülü yeni paul mccartney albümünün ilk teklisi yayında

bol ünlülü yeni paul mccartney albümünün ilk teklisi yayında


“the kiss of venus” ft. dominic fike


Paul McCartney, iki gün önce birçok büyük ismi yamacına çekerek oluşturduğu yeni albümünü duyurarak müzik dünyasının en çok konuşulan ismi olmuştu. Belli ki biz ne kadar bu albüme kavuşmak için sabırsızlanıyorsak, McCartney de bir o kadar albümü yayınlamak için sabırsızlanıyor. Çünkü biz daha bu büyük isimli albümün şokunu atlatamadan albümünden ilk tekli paylaşıldı.

İlk bakışta hemen göze çarpan St. Vincent, Beck, Josh Homme, Anderson .Paak, Ed O’Brien, Damon Albarn, Phoebe Bridgers ve Blood Orange gibi isimlerin ve fazlasının cover ve remikslerinin yer aldığı “III Reimagined”, bizi oldukça heyecanlandırmaya yetmişti. McCartney’nin 1980 çıkışlı McCartney II albümünün devamı niteliğinde olan III Reimagined, aynı önceki ki albümde de olduğu gibi bu albümde de veteran müzisyenin şarkılarının yeniden yorumlanmış versiyonlarından oluşuyor.

16 Nisan’da Capitol Records etiketiyle yayınlanacak albümden paylaşılan ilk tekli; Dominicik Fike’nin “The Kiss Of Venus” yorumu. Albümün şarkı listesi ve bahsi geçen tekli hemen aşağıda.

  1. “Find My Way” (Feat. Beck)
  2.  “The Kiss Of Venus” (Dominic Fike)
  3. “Pretty Boys” (Feat. Khruangbin)
  4.  “Women And Wives (St. Vincent Remix)”
  5.  “Deep Down (Blood Orange Remix)”
  6.  “Seize The Day” (Feat. Phoebe Bridgers)
  7.  “Slidin’ (EOB Remix)”
  8.  “Long Tailed Winter Bird (Damon Albarn Remix)”
  9.  “Lavatory Lil” (Josh Homme)
  10.  “When Winter Comes (Anderson .Paak Remix)”
  11.  “Deep Deep Feeling (3D RDN Remix)”
  12.  “Long Tailed Winter Bird (Idris Elba Remix)”