eric andre’nin bol şakalı filmi “bad trip” 26 mart’ta netflix’te

eric andre’nin bol şakalı filmi “bad trip” 26 mart’ta netflix’te


yeni fragman yayında


Sunucusu olduğu The Eric Andre Show ile 2012’den beri absürtlüğün kitabını yazan Eric André’nin, bir türlü vizyona giremeyen filmi Bad Trip’in senede bir yayınlanan fragman serisinin bu seneki versiyonu geldi.

İlk fragmanı 2019 yılında yayınlanan “Bad Trip”in, ikinci fragmanı 2020 Mart’ta yayınlanmıştı. Geçtiğimiz sene vizyona girme planlarında pandemi nedeniyle değişiklik yapmak zorunda kalan filmin üçüncü fragmanı da an itibariyle yayında. Bu nedenle şakalı filmin yayınlanan fragmanlarına “yıllık” demek pek de yanlış sayılmıyor. Ancak bunun son fragman olduğunu belirterek sizi mutlu edebiliriz. Çünkü film, bu ayın sonunda nihayet Netflix’e geliyor.

İzlediğinizde gülme ihtimali yüksek “Jackass” ve “Bad Grandpa” filmlerine benzer tondaki “Bad Trip”te, en iyi iki arkadaşın ülke çapında çıktıkları yolcukları sırasında karşılarına çıkan insanlara acımasız ve yaratıcı şakalar yapmalarına şahit olacağız. Andre’nin gerçekte ne olup bittiğinden bihaber gariban insanlara yaptığı şakalara, Get Out ve Bird Box filmlerinden tanıdığımız Lil Rey Howery ve Girls Trip’ten tanıdığımız Tiffany Haddish ortak olacak. “Gül gül öldük” dedirteceğini beklediğimiz filmin yönetmenliğini, Eric Andre Show’da Andre’yle sıkı fıkı şekilde çalışan Kitao Sakurai tarafından yapıldı.

26 Mart’ta nihayet Netflix’te izleyebileceğimiz filmin son fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.