jason segel & bo burnham, hbo’nun showtime lakers dizisine katıldı

jason segel & bo burnham, hbo’nun showtime lakers dizisine katıldı


daha çok ver


HBO’nun NBA tarihinin en başarılı takımları arasında kabul edilen ve 80’li yılların en dominant takımlarından olan Los Angeles Lakers’ın hikayesini anlatacak dizisi yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Pat Riley’yi canlandırması için Adrien Brody ile anlaşan HBO, bugün de dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan iki önemli ismi duyurdu.

Jeff Pearlman’ın Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s kitabından televizyona uyarlanacak ve ilk bölümünü The Big Short ile 2016’da En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü kazanan Adam McKay’in üstleneceği dizinin kadrosunun yavaş yavaş şekillenmeye başlaması bizleri epey heyecanlandırıyor.

Pat Riley ve Adrien Brody eşleşmesinden önce NBA’in logosunda yer alan L.A. Lakers efsanesi Jerry West’i ise Jason Clarke’ın, hem oyuncu hem de yönetici olarak NBA tarihinin önemli parçalarından biri olan Jerry Buss’ı John C. Reilly’nin canlandıracağını öğrenmiştik. Bu ekibin yanına Magic Johnson rolü için Quincy Isaiah ve Kareem Abdul-Jabbar’a hayat vermesi için Solomon Hughes ile anlaşılmıştı. 1977-1983 yılları arasında Lakers forması giyen oyun kurucu Norm Nixon’ı ise bizzat oğlu DeVaughn Nixon’ın canlandıracağı HBO tarafından paylaşılmıştı.

Dizinin kadrosuna bugün katılan iki isimden ilki olan Jason Segel, üniversite profesörüyken kağıt notlandırmayı bırakıp takıma asistan koç olan Paul Westhead’i canlandıracak. Komedi dünyasının sevilen genç isimlerinden Bo Brunham ise, Lakers’ın o dönemki en büyük rakibi ve NBA’in izleyici sayılarını katlamasında büyük pay sahibi olan Los Angeles Lakers – Boston Celtics rekabetinde Celtics tarafının bir numaralı ismi Larry Bird olarak kaşımıza çıkacak.

Açıklanan her yeni isimle heyecanımızın daha da arttığı dizinin senaryosunda Max Borenstein ve Jim Hecht’in imzasını göreceğiz. Henüz ismi bulunmayan bu projenin ne zaman yayınlanacağını öğrenmeyi merakla bekliyoruz.