keanu reeves’in çizgi romanı “brzrkr” live-action filme ve animeye dönüşüyor

keanu reeves’in çizgi romanı “brzrkr” live-action filme ve animeye dönüşüyor


revees’i durduramıyoruz


Hakkında çıkan her haberle kendisine biraz daha sevgi beslememize sebep olan Keanu Reeves, bu sene başlarında kendi çizgi romanı “BRZRKR” ile bir kez daha kalbimizi kazanmıştı. Şimdi de, çizgi roman serisini Netflix’le birlikte çalışarak hem live-action filme hem de anime serisine dönüştürdüğü haberiyle sevgimize sevgi katıyor.

Netflix’in paylaştığı bir tweet’le duyurduğu haber, BRZRKR hayranlarını şimdiden yüzlerini fazlaca güldürüyor. Çizgi roman serisinde, Reeves’in kendi dış görüntüsüne benzeyen Berzerker isimli yarı ölü yarı tanrı bir savaşçının 80.000 yıllık yolcuğuna tanık oluyorduk. Filmin ve animenin bu olay örgüsünü mü takip edeceği henüz sır gibi saklanırken, Revees’in, live-action filmde başrolün yanında yapımcılığı üstlendiğini, anime serisinde de ana karakteri seslendireceğini öğrendik.

BRZRKR, Kickstarter’da henüz daha yayınlanmadan önce 1,4 milyon destek kazanmış, ilk sayısının da 615.000’den fazla kopyası satılmıştı. Serinin Reeves hayranları tarafından oluşturulan bu popülerliğini göz önünde bulunduracak olursak, henüz bir çıkış tarihi olmayan film ve animenin de oldukça sevileceğini söyleyebiliriz.