natasha lyonne, rian johnson’ın yeni dizisi poker face’in başrolünde

natasha lyonne, rian johnson’ın yeni dizisi poker face’in başrolünde


hayırlı olsun


2019 yapımı Knives Out filmiyle En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar’a aday olan Rian Johnson, yeni projesiyle bu sefer beyaz perdede değil de küçük ekranda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Brick ve The Brothers Bloom gibi filmlerin ardından sonra 2012’de çektiği Looper ile dikkat çeken, sonrasında yönettiği Star Wars: The Last Jedi ile serinin hayranlarıyla arası bozulan Rian Johnson, televizyon dünyasına çok uzak bir isim değil. Daha önce Terriers dizisiyle beraber Breaking Bad’in üç bölümünde yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Yeni dizisi Poker Face için çalışmalara başladığını açıklayan Johnson, dizinin başrolü için Netflix’in popüler tek sezonluk yapımı Russian Doll ile Altın Küre’ye aday olan Natasha Lyonne ile çalışacak. NBCUniversal’ın yeni streaming platformu Peacock üzerinden izleyici ile buluşacak Poker Face, isminden de tahmin edebileceğimiz üzere gizem dozu yüksek bir yapım olacak.

10 bölümlük mini dizi olarak planlanan yapımda başka kimleri göreceğiz ya da dizi ne zaman ekranlara gelecek bunlar için biraz daha beklememiz gerekecek.