shazam 2’de kötü karakter hespera’yı helen mirren canlandıracak

shazam 2’de kötü karakter hespera’yı helen mirren canlandıracak


rachel zegler de kız kardeşi olacak


DC sinematik evreninin bir diğer umut kapısı kahramanı Shazam’ın bir devam filmiyle tekrar beyaz perdeye geleceği neredeyse iki sene önce duyurulmuştu. ”Shazam! Fury of The Gods” ismiyle vizyona girecek filmden gelen son habere göre Oscar ödüllü Helen Mirren, filmin oyuncu kadrosuna katıldı.

Shazam, süper insan yeteneklerine sahip bir gencin yetişkinlik ve süper kahramanlık arasında bocalamasını, diğerlerine nazaran daha aile odaklı bir şekilde anlatan bir süper kahraman filmiydi. DC Comics evreninin en bilinenleri Superman ve Batman’in etrafında gezinse de, Shazam’ın da yeterli popülerliğe ulaşma ihtimali de yok değil.

Süper kahraman filmlerinin olmazsa olmazı kötü karakter kontenjanını Shazam’da Hespera dolduracak. Bu kötü karakteri son olarak “Fast & Furious”da Shaw Ana olarak, Bruce Willis ile başrol paylaştığı iki “RED” filmiyle tanıdığımız Oscar ödüllü Helen Miller canlandıracak.

Hespera’nın kız kardeşi olarak da, Steven Spielberg’in önümüzdeki aylarda vizyona girmesi beklenen “West Side Story”nin başrolü Rachel Zegler yer alacak. İlk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda oturacak David F. Sandberg’e, Zachary Levi yine Shazam’ı canlandırarak eşlik edecek.

Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel ve Faithe Herman gibi isimler de kadrosunda yer aldığı ve Warner Bros’un arkasında yer aldığı Shazam! Fury of The Gods bizimle buluşma tarihi ise biraz fazla uzak bir tarih olan 2 Haziran 2023 olarak paylaşıldı.