tom morello, netflix için bir metal müzik filmi hazırlıyor

tom morello, netflix için bir metal müzik filmi hazırlıyor


metal lords


Rage Against the Machine gitaristi Tom Morello, bu yıl çıkacak Netflix filmi Metal Lords’un yapımcılığını üstleneceğini açıkladı. Netflix ve Game of Thrones’un yaratıcıları D.B. Weiss ve David Benioff’un Netflix’le birlikte gerçekleştirecekleri ilk proje olma özelliği taşıyan Metal Lords’ta Morello, projeye “yönetici müzik yapımcısı” sıfatıyla dahil oldu.

Kısa bir basın bülteniyle duyurulan Metal Lords, metal müzikle büyümüş birçok genç metal hayranının kendisine yakın bulacağı bir “coming of age” hikayesini anlatacak. Kendi liselerinde metal müziği önemseyen sadece iki kişi olan yakın arladaşların bir metal grubu kurmasını anlatacak film, Nick and Norah’s Infinite Playlist filmiyle tanıdığımız Peter Sollett imzasını taşıyacak.

Senaryosunu ve yapımcılığını D.B. Weiss’ın üstleneceği Metal Lords’un oyuncu kadrosunda ise Jaeden Martell (Knives OutIt) Isis Hainsworth (MisbehaviourEmma) ve Adrian Greensmith gibi genç isimler yer alacak. Son yıllarda bol bol örneğini gördüğümüz metal müzik temalı filmlerin bir yenisi olacak Metal Lords, bakalım diğer projelerden bir adım öne çıkmayı başarabilecek mi yoksa çerezlik film kategorisinde sıkışıp kalacak mı?