warpaint’ten gang of four şarkısına cover geldi

warpaint’ten gang of four şarkısına cover geldi


paralysed


2019 yılında yeni bir albüm yayınlayacaklarına dair açıklama yapan ama bunca zaman ne bir tekli ne de bir demo paylaşan Warpaint, bir Gang of Four cover’ı ile karşımızda.

Geçtiğimiz yıl vefat eden post punk ikonu Andy Gill ve grubun diğer üyelerine bir saygı duruşu olarak kaydedilen ve içerisinde La Roux, Everything Everything, Gary Numan IDLES, Flea, John Frusciante, Tom Morello, Robert Del Naja ve Serj Tankian gibi isimleri barındıran The Problem Of Leisure: A Celebration Of Andy Gill And Gang Of Four isimli albüm adım adım yaklaşıyor.

Ocak ayında Robert Del Naja ve Nova Twins’in ortak çalışmasının ardından sıra Warpaint’in seslendirdiği Paralysed isimli şarkıda. Grubun bas gitaristi ve şarkının yapımcılığını üstlenen Jenny Lee Lindberg, yaptığı açıklamada “Damage Goods isimli şarkıda geçen ‘The change will do me good‘ bir şarkıda karşınıza çıkabilecek en iyi tavsiyelerden biri. Dave Allen şarkıda bas gitar çalışından bahsetmiyorum bile. O olmasa belki şu an gitar çalmıyor bile olabilirdim” yorumunu yaptı.

Henüz bir çıkış tarihi bulunmayan albümden nedense yakın zamanda daha çok şarkı duyacağımızı hissediyoru.