alfred molina, yeni spider-man filmine doctor octopus olarak geri dönüyor

alfred molina, yeni spider-man filmine doctor octopus olarak geri dönüyor


hoş geldin alfred molina, gel otur şöyle


Süper kahraman dünyasının en sevilen karakterlerinden Spider-Man filmleri dolu dizgin yoluna devam ederken, serinin eski filmlerinde izlediğimiz başarılı aktör Alfred Molina, hem güzel hem de kafa karıştırıcı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak güzel haberle başlamak gerekirse serinin hayranları tarafından beğeni sıralamasında üst sıralarda yer alan 2004 çıkışlı Spider-Man 2’de Doctor Octopus’u canlandıran Alfred Molina, Disney’in yeni Spider-Man filminde de eski karakterine bir kez daha geri döneceğini açıkladı. Filmin sonunda öldüğünü gördüğümüz Doctor Octopus’un yeni filmde aslında nasıl ölmediğini öğrenmeyi şimdiden merakla bekliyoruz.

Bu gelişmenin ikinci kısmı ve kafamızı karıştıran asıl gelişme ise Molina’nın açıklamasına göre yeni Spider-Man filminin 2004 çıkışlı Spider-Man 2 filminin bıraktığı yerden devam edecek olması. Olayların ve karakterlerin bir şekilde birbirine bağlanmasına alışık olduğumuz Avengers evreninden benzer bir beklentiyle biraz, ama çok değil şeklinde kendimizi hazırladığımı bu gelişemenin sonunu görmek için biraz daha vakte ihtiyacımız var.

Çünkü filmin vizyona giriş tarihi 17 Aralık 2021. Benedict Cumberbatch ve Jamie Foxx’un konuk olarak yer alacağı filmde serinin eski filmlerinden Spider-Man’e ve Mary Jane’e hayat veren Tobey Maguire, Kirsten DunstAndrew Garfield ve Emma Stone’un da yer alması bekleniyor.