glastonbury; coldplay, idles, damon albarn ve daha fazlasıyla sanal ortama taşınıyor

glastonbury; coldplay, idles, damon albarn ve daha fazlasıyla sanal ortama taşınıyor


worthy farm’ın tozunu attıracağız


Müzik dünyasının en prestijli ve geniş kapsamlı etkinliklerinden biri olan Glastonbury, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2021 yılında da gerçekleşemeyeceğini belirterek hayranlarını üzmüştü. Etkinliğe bilet almayı başarabilen şanslı azınlığı hayal kırıklığı yaratan bu haberi telafi etmek için festivalin arkasındaki ekip, 22 Mayıs’ta “Live At Worth Farm” canlı yayınıyla geliyor.

Pandemi nedeniyle üst üste iki senedir iptal edilen hayranların senelik buluşma noktası Worthy Farm’ın yerini bu sene “Live at Worthy Farm” sanal olarak da olsa almaya çalışacak. Canlı yayınlanacak konserde Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Michael Kiwanuka, Wolf Alice ve Kano’nun performanslarını; Pyramid Field ve Stone Circle gibi ikonik Glastonbury sahnelerinden kaydedilen görüntülerle izleyebileceğiz. Festivalin akışını sürekli hale getirmek için sanatçılar arasındaki boşluklarda Honey Dijon’un yüksek BPM’li setiyle tempo tutacağız. Bunların dışında ayrıca yayında sürpriz performansların da izleyiciyle buluşacağının sözü veriliyor.

Beş saatlik sürmesi öngörülen etkinliğin çekimleri “Taylor Swift: Reputation Stadium Tour” ve “The Rolling Stones Olé, Olé, Olé!”un arkasındaki Grammy adayı belgesel ve konser filmi yönetmeni Paul Dugdale’e emanet.

Worthy Farm’dan canlı olarak dört saatlik zaman diliminde aşamalı şekilde dünya çapında yayınlanacak festivalin $27.50 değerindeki biletlerine buradan ulaşabilirsiniz. Biletlerin gelirleri, Glastonbury’nin 2022 yılında geri gelebilmesini sağlamak için kullanılmasının yanında bir de Oxfam, Greenpeace ve WaterAid’e bağışlanacak.