justin timberlake, “confessions of a dangerous mind” uyarlamasının başrolünde

justin timberlake, “confessions of a dangerous mind” uyarlamasının başrolünde


gündüz sunucu, gece cia ajanı


Müzisyen kimliğinin yanında az ama öz yapımlarda iyi oyunculuk performansları sergileyen Justin Timberlake, en son başrolünde yer aldığı Apple TV+ draması Palmer’da karşımıza çıkmıştı. Superstar ikonumuz Timberlake şimdi de yine Apple TV+’nin, George Clooney’nin 20 yıl önce çektiği “Confessions of a Dangerous Mind” filminin uyarlamasında yer almaya hazırlanıyor.

Sam Rockwell’in başrolünde olduğu 2002 yapımı orijinal Confessions of a Dangerous Mind, aslında bir CIA suikastçisi olduğunu ancak bunu örtmek için “Gong Show” un sunucusu kimliğine büründüğünü iddia eden Chuck Barris’in aynı adlı otobiyografisinden uyarlanan hayatını anlatıyordu. Barris’in anısına dayanan yeni bir dizinin yapım haklarını kazanan Apple TV+, işleri bir anca önce çabukluğa ulaştırıyor ve hemen “Gong Show’un sunucusu/CIA ajanı olmak üzere Justin Timberlake’i başrole uygun görüyor. “Justified” ve Marvel’in “Iron First”ün senaryolarında yazarlık deneyimi bulunan Jon Worley’in kaleminden çıkacak dizinin arkasında “Ray Donovan”dan tanıdığımız David Hollander bulunuyor.

“The Social Network” “Bad Teacher” ve “Runner Runner” filmlerinde gördüğümüz Timberlake’in gündüz sunucu geceleri ajan olacağı bu yeni projesini merakla bekliyoruz. Yayın tarihi henüz belli olmayan “Confessions of a Dangerous Mind”dan uyarlanacak dizinin mümkün olabilecek en kısa sürede bizimle bulaşacağını söylemek yanlış olmaz.