“kid cudi” saturday night live’da “kurt cobain” oldu

“kid cudi” saturday night live’da “kurt cobain” oldu


teşekkürler kid cudi


Kid Cudi, geçtiğimiz Cumartesi günü “Man on the Moon III: The Chosen” albümünden iki şarkıyla gerçekleştirdiği Saturday Night Live performanslarıyla hafta sonunun en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Bu performansların yanı sıra Kurt Cobain’in ölüm yıldönümünü kendine has bir şekilde hatırlatan Cudi, anma şekliyle neden Kid Cudi olduğunu bize bir kez daha hatırlattı.

Her ikisi de ayrı şekilde etkileyici olan Kid Cudi’nin kıyafetleri, Kurt Cobain’i sevgi ve özlemle anlamamızı sağlıyor; “Tequila Shots” performansında Cobain’in meşhur yeşil depresyon hırkasına benzer bir tercihte bulunan Cudi, “Sad People” şarkısı için gerçekleştirdiği performansta da Cobain’in meşhur çiçekli elbisesine benzer bir elbiseyle sahneye çıktı. Geçtiğimiz yıl Kurt Cobain dövmesi yaptıran Cudi, uzun zamandır Cobain hayranlığını ve onu ilham perisi olarak gördüğünü her fırsatta dile getiriyordu.

Kıyafet seçimleriyle dikkat çeken bu iki performansa ek olarak Cudi, Pete Davidson, Timothée Chalamet ve Chris Redd’le birlikte en sevdikleri müzik enstrümanıyla ilgili hazırladıkları minik bir müzik videosuyla da karşımıza çıkıyor; The Weird Little Flute.

Yukarıda bahsi geçen iki performansı ve flütlü videoyu hemen aşağı bırakıyoruz.