mélanie laurent’ın bir kapsüle hapsolduğu “oxygen” filminden yeni fragman

mélanie laurent’ın bir kapsüle hapsolduğu “oxygen” filminden yeni fragman


şimdiden darlandık


Inglourious Basterds”, “Now You See Me” filmlerinden tanıdığımız Mélanie Laurent’ın başrolünde yer aldığı, Netflix’in klostorofobi atakları geçirtecek filmi “Oxygen”den taze bir fragman geldi.

Oxygen; ne, neden, nasıl, nerede, ne zaman, kim sorularının hiçbirine cevap veremeyecek şekilde hafızası silinmiş bir kadının kapsüle benzer bir dondurucunun içinde uyanmasının etrafında şekilleniyor. Bu soruların yarattığı kafa karışıklığının yanında kapsülün içinde sadece 90 dakikalık bir oksijenin bulunmasıyla ölüme gittikçe yaklaşan karakterimiz; hayatta kalmak için kim olduğu, neden kapsüle kapatıldığı, nasıl kaçırıldığı gibi soruların yanıtını bulmak için hafızasını yeniden inşa etmesi gerekiyor.

Filmde Laurent’e The French Dispatch’den Mathieu Amalric ve Play’den Malik Zidi eşlik ediyor. Christie LeBlanc‘ın senaryosundan uyarlanan gerilim filminin yönetmen koltuğunda ise “High Tension“, “The Hills Have Eyes” ve “Crawl“ın arkasındaki isim Alexandre Aja oturuyor.

Hem dar alan hem de boğulma tehlikesiyle bol anksiyete krizlerine sokacak film, 12 Mayıs’ta Netlix’e geliyor. Kafa karıştırıcı fragmanı ise hemen aşağıda.