netflix’in yeni samuray animesi yasuke’den fragman

netflix’in yeni samuray animesi yasuke’den fragman


gün saymaya devam


Netflix’in Japonya’nın ilk Afrika kökenli samurayı “Yasuke”nin hikayesini anlatacağı anime uyarlamasından bir fragman paylaşıldı.

Büyük bir savaş sonrası parçalara ayrılan Japonya’da, geçmişindeki şiddet izlerini barışçıl varoluşu benimseyerek silmeye çalışan samuray Yasuke’nin mücadelesini anlatan dizide küçük bir köye tekrar kaosun hakim olması üzerine Yasuke’nin gizemli bir kızı karanlık güçlerden ve kana susamış savaş beylerinden korumak için kılıcını kuşanıp millete ağzının payını vermek üzere geri dönüş macerasını izleyeceğiz.

Gerçek tarihi figür Yasuke’den ilham alan bu anime serisini, The Boondocks ve Cannon Busters gibi yapımlardan tanıdığımız LeSean Thomas yaratırken, dünyaca ünlü Japon animasyon stüdyosu MAPPA ise projeyi hayata geçiren ekip oldu. canlandırdı. Fantastik bir Japonya’da geçen anime, bu ikiliye ek olarak iki sürpriz ismi de kadrosunda bulunduruyor; Atlanta’dan tanıdığımız LaKeith Stanfield, Yasuke’yi seslendirirken, baş yapımcı görevinin yanında Flying Lotus, dizinin müziklerine imza atarak Yasuke’ye olan merakımızı ikiyle çarptı.

29 Nisan’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak Yasuke, yakın dönemin şiddetle tavsiye ettiğimiz ve merak ettiğimiz yapımları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Buyrun fragman…