ricky gervais senaryoyu bitirdi, after life’ın üçüncü sezon çekimleri başlıyor

ricky gervais senaryoyu bitirdi, after life’ın üçüncü sezon çekimleri başlıyor


helal sana koca yürekli adam


Ricky Gervais’in ilk sezonuyla büyük sükse yapan Netflix dizisi “After Life“, bir süredir yeni sezonundan gelecek haberlerle dört gözle bekleniyordu. Malum haber bizzat Gervais’in kendisinden geldi. Senaryosu tamamlanan dizinin yeni sezonunun çekimleri çok yakında başlıyor.

Orijinalinde bir sezonluk mini dizi olarak planlanan ama yakaladığı büyük popülerlikten sonra ikinci sezonu, derken üçüncü sezonu gelen dizi; mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatıyor. İkinci sezonda ilk sezona kıyasla daha az pislik olan Tony’nin bu sezon daha da iyi kalpli birine dönüşeceğini tahmin ediyoruz. Karısının kendisine verdiği “iyi bir insan olma” temalı öğütleri dinleyip kendisine çeki düzen vermeye başlayan Tony, bu fırsatı aynı zamanda etrafındaki insanlarla olan ilişkilerini düzeltmek için de kullanacaktır.

İlk iki sezon gibi 6 bölümden oluşacağını düşündüğümüz dizinin oyuncu kadrosunda ne gibi değişiklikler olacak bilmiyoruz ama Penelope WiltonDavid BradleyAshley JensenTom BasdenTony WayDavid EarlJoe WilkinsonKerry GodlimanMandeep DhillonJo HartleyRoisin Conaty, Diane Morgan ve en yakın dostu dünya güzeli köpeğin aynen yer alacağını tahmin etmek zor olmaz.

Şimdilik sadece Gervais’in Twitter hesabından paylaştığı bir senaryo fotoğrafına sahip olduğumuz diziden yakın zamanda daha güzel haberle r duymak dileğiyle.