lindsay lohan, netflix’in yeni romantik komedi filmiyle başrole geri dönüyor

lindsay lohan, netflix’in yeni romantik komedi filmiyle başrole geri dönüyor


o geliyor...


“Popüler günlerinden çok uzakta ünlüler” listesinin zirvesinde her zaman özel bir yeri olan Lindsay Lohan, uzun süredir çok da ilgilenmediği oyunculuk kariyerine yeni bir Netflix projesiyle geri dönüyor.

Jingle Jangle“, “A Christmas Prince“, “The Christmas Chronicles” ve “The Princess Switch” gibi ABD’de popüler Christmas filmleriyle bu konuda da belirli bir kalite yakalayan Netflix, Lindsay Lohan’ı uzun zaman sonra ilk defa başrolünde göreceğimiz şimdilik isimsiz proje ile bu alandaki başarısını ikiye üçe katlamayı planlıyor.

Filmin konusunda göz atacak olursak bir kayak kazasından sonra hafıza kaybına uğrayan ve kendini yakışıklı bir pansiyon sahibinin bakımında bulan şımarık bir otel varisini oynayacak Lohan için çok zor bir rol değilmiş gibi gözüküyor. İsimsiz filmde Lohan’a başrol v eyan rollerde kimlerin eşlik edeceği henüz açıklanmadı.

2010 yılından beri elini eteğini oyunculuktan iyice çekip farklı alanlardaki açıklamaları ve hareketleriyle gündemde kalmayı başaran Lindsay Lohan’ın bu girişimi bakalım nasıl sonuç verecek hepimiz göreceğiz. Bu yılın sonlarına doğru detaylarının tamamen belli olmasını beklediğimiz film tabii ki de Christmas’ta Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.