netflix, çizgi roman serisi lady killer’ın uyarlaması için başrolünü buldu

netflix, çizgi roman serisi lady killer’ın uyarlaması için başrolünü buldu


hayırlı olsun


Sinema dünyasının yetenekli ve güzel oyuncusu Blake Lively, ünlü çizgi roman evi Dark Horse’un Lady Killer isimli serisinin Netflix’te yer alacak dizisinin başrolü oldu.

Juno filmiyle Oscar kazanan ve şu sıralar Madonna onaylı bir Madonna filmiyle meşgul olan Diablo Cody’nin senaryosunu yazacağı dizinin henüz bir yönetmeni bulunmuyor. Çizgi roman dünyasına çok uzak olmayan Blake Lively, yıllar önce Green Lantern filminde Binbaşı Carrie Farris rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Yazar Jamie S. Rich ve sanatçı Joëlle Jones’un 2015’te yarattığı ve Laura Allred tarafından renklendirilen Lady Killer, 1950’lerin ABD’sinde yaşayan Josie Schuller’ın eşi ve çocuklarına fark ettirmeden kiralık katillik yapmasını anlatıyordu.

Netflix ve Dark Horse Comics’in 2019’da hayata geçirdiği iş birliğinin son halkası olan Lady Killer, iki markanın Mads Mikkelsen’in başrolünde yer aldığı olduğu Polar ve çıkışıyla büyük bir izleyici kitlesi oluşturan The Umbrella Academy’den sonraki şu an aktif olan son ortak çalışması. Bu üç projenin dışında ayrıca Tiffany Haddish’in başrolünde olacağı ve Joseph McGinty Nichol aka McG’nin yöneteceği Mystery Girl uyarlaması da önümüzdeki dönemde haberini alacağımız bir sonraki proje olacak.

Son yıllarda arka arkaya aksiyon ve gerilim dozu yüksek projelerde yer alan Blake Lively, bakalım bu karakterin altından nasıl kalkacak?