apple tv+ yapımı the morning show, ikinci sezonuyla geri dönüyor

apple tv+ yapımı the morning show, ikinci sezonuyla geri dönüyor


300 milyon dolarlık dizi


Geçtiğimiz yıllarda streaming yarışına hızlıca girmek için arka arkaya iddialı yapımlar duyuran Apple TV+’ın en pahalı dizilerinden biri olan The Morning Show, ikinci sezonundan bir tanıtım fragmanı paylaştı.

Friday Night Lights ve Bates Motel gibi yapımlardan hatırladığımız Kerry Ehrin’in yaratıcısı olduğu The Morning ShowJennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carell gibi dikkat çekici isimleri başrollerinde barındırıyor. Bu üçlüye Billy Crudup, Nestor Carbonell, Mark Duplass, Gugu Mbatha-Raw, Bel Powley ve August Prew’dan oluşan ekibin eşlik ettiği dizi; bizlerin de çok uzak olmadığı bir konuya sahip.

The Morning Show, ABD televizyonunun popüler bir sabah kuşağı programında yaşanan bir skandal sonrasında programın yıldızı haline gelen ikinci sunucunun hikayesini anlatıyor. İlk sezonda yaşanan skandalın ardından ayağa kalkmaya çalışan programının bu sefer emin adımlarla yoluna devam edişine şahit olacağımız yeni sezonda kahramanlarımız bir yandan izleyici bir yandan da kanal yönetimiyle olan mücadelesine dolu dizgin devam edecek gibi gözüküyor.

17 Eylül 2021’de ikinci sezonuyla geri dönecek The Morning Show’un yeni sezona ait ilk fragmanı hemen aşağıda.