lebron james’li space jam’den yeni fragman

lebron james’li space jam’den yeni fragman


all-star kadro


Son yılların en lastiğe dönen projesi ünvanını elinde bulunduran Space Jam: A New Legacy’den yeni bir fragman yayınlandı. Yaklaşık 25 senenin ardından tekrar beyaz perdede izleme fırsatı bulacağımız yeni Space Jam’in başrolünde modern NBA’ın Michael Jordan’ı kıyaslamalarına maruz kalan LeBron James yer alıyor.

Filmin günümüz uyarlamasında James’in oğlu Dom ile olan ilişkisinin basketbol üzerinden gelişmesini ve James’in dünyayı kurtardığı bir senaryoyu izleyeceğiz. Oğlunun Don Cheadle’ın canlandırdığı Al-G Rhythm adlı kötü bir yapay zeka tarafından kontrol edilen sanal bir sunucuya çekildiğini öğrenen ve kendisini bir anda o evrende bulan James; Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Roadrunner ve Looney Tunes’un geri kalanını içeren Toon Squad ile Cheadle liderliğindeki Goon Squad’ı yenmek zorundadır.

Malcolm D. Lee‘nin yönettiği, senarist ekibiyle dikkat çeken filmin senaryosunda Fruitvale Station, Creed, Black Panther gibi başarılı filmlere imza atan Ryan Coogler‘ın imzası bulunuyor. Coogler, senaryosunu Sev Ohanian ile birlikte kaleme aldığı filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstleniyor. Space Jam 2’nin müzikleri ise soundtrack adam Hans Zimmer’e emanet.

LeBron James’e Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma gibi NBA yıldızlarının eşlik edeceği Space Jam: A New Legacy’nin seslendirme kadrosunda Zendaya, Sonequa Martin-Green, Cassandra Starr ve Greice Santo gibi isimlerin yer alıyor.

16 Temmuz’da sinemalarla birlikte aynı anda HBO Max’te yayınlanacak filmin ülkemizde ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.