taylor swift, david o. russell’ın yıldız dolu filminin kadrosuna dahil oldu

taylor swift, david o. russell’ın yıldız dolu filminin kadrosuna dahil oldu


bu daha ne ki!


İmza attığı The Fighter, American Hustle ve Silver Linings Playbook gibi yapımlarla her seferinde Oscar’a aday olan David O. Russell’ın Amsterdam isimli yeni film projesi; oyuncu kadrosuyla şu anda önümüzdeki sezonun adım başına en çok yıldız isim barındıran filmi olarak dikkat çekiyor.

Daha önce The Fighter ve American Hustle’da yönetmenle çalışan Christian Bale, başarılı oyuncu Margot Robbie ve geçtiğimiz yıl Tenet ile adından söz ettiren John David Washington üçlüsünün başrollerini paylaşacağı filmin çekimleri; geçtiğimiz Ocak ayında başlamıştı. Bu isimlere Rami Malek, Zoe Saldana, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Andrea Riseborough, Mathias Schoenaerts ve Alessandro Nivola’dan oluşan devasa bir kadronun eşli edeceği filme bugün de müzik dünyasının en büyük hayran kitlesine sahip ismi olan Taylor Swift dahil oldu.

Filmde çok ufak bir rolü olsa bile pazarlama açısından dev bir hamle olarak düşünebileceğimiz bu ekleme, filmle ilgili tek dikkat çekici detay da değil. Gravity, Birdman ve The Revenant filmleriyle Oscar kazanan Emmanuel Lubezki‘nin görüntü yönetmeni olduğu filmin müziklerini ise Joker için bestelediği müziklerle Oscar kazanan İzlandalı müzisyen Hildur Guðnadóttir besteliyor.

Konusunun sır gibi saklandığı Amsterdam hakkındaki hikayesi tek detay, bir avukat ve doktorun alışılmadık ortaklığının anlatılacağı yönünde. Çekimleri hala devam eden filmin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor. Dune ile birlikte son yılların en görkemli kadrosuna sahip filmi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen filmden gelecek yeni haberleri ve görselleri merakla bekliyoruz.