netflix uyarlaması the sandman’e ilk bakış

netflix uyarlaması the sandman’e ilk bakış


2022'yi bekliyoruz


Netflix, yeni dizilerini tanıttığı ve güncel dizilerinden yeni sezon duyurusu, tanıtım fragmanlarının yapıldığı TUDUM etkinliğinin ilkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Bir süredir merakla beklediğimiz The Sandman uyarlamasını da etkinlik vesilesiyle ilk defa kanlı canlı görmüş olduk.

Good Omens, Stardust ve American Gods gibi romanlarıyla tanınan, fantastik ve bilim kurgu edebiyatının en bilindik isimlerinden Neil Gaiman’ın DC Comics etiketiyle yayınladığı çizgi roman serisi The Sandman, hem Rüya Tanrısı Morpheus’un uzun varoluşu boyunca yaptığı kozmik ve insani hataları onarma sürecini hem de onun yaptıklarından etkilenen insanların ve yerlerin hikayesini anlatıyor.

Flashforward, Constantine ve Da Vinci’s Demons gibi televizyon işleriyle tanınan David S. Goyer ve The Catch dizisinin yaratıcısı Allan Heinberg, Neil Gaiman ile beraber dizinin yaratıcı ekibinde yer alıyor. Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance ve David Thewlis gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı The Sandman’ın 2022’de yayınlanması bekleniyor. Diziden gelen “ilk bakış” niteliğindeki tanıtım fragmanı hemen aşağıda.