the sopranos’un öncesini anlatan the many saints of newark’tan yeni fragman alır mıydınız?

the sopranos’un öncesini anlatan the many saints of newark’tan yeni fragman alır mıydınız?


1 ekim'de geliyor


Televizyon dünyasının kült mertebesine ulaşmış HBO harikalarından The Sopranos’ta yaşananların öncesine odaklanacak The Many Saints of Newark’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Michael Gandolfini, Billy Magnussen, Michela De Rossi, John Magaro, Ray Liotta ve Vera Farmiga gibi isimlerle dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna sahip yapımın senaryosunu orijinal dizinin senaristi ve yaratıcısı David Chase ve bir başka HBO harikası Boardwalk Empire’ın senaristi Lawrance Konner kaleme almış. The Many Saints of Newark’ın yönetmen koltuğunda ise Six Feet Under, Lost ve Mad Men gibi kalbur üstü dizilerde de parmağının bulunmasının yanı sıra çektiği bir The Sopranos bölümü ile Emmy heykelciğini evine götüren Alan Taylor oturuyor.

James Gandolfini’nin oğlu Michael Gandolfini’nin hayat vereceği Tony Soprano’nun gençliğini izleyeceğimiz The Many Saints of Newark, 1 Ekim’de hem beyaz perdede hem de HBO Max’te sergilenecek. Fragman için aşağı alalım.