badbadnotgood’un yeni albümü kısa bir filmle geliyor

badbadnotgood’un yeni albümü kısa bir filmle geliyor


love proceeding


Jazz müziğe hip-hop sound’u ile farklı bir bakış atarak bizleri mest eden BADBADNOTGOOD, beş senedir beklediğimiz beşinci stüdyo albümünü nihayet yarın yayınlayacak. Grubun bağlı olduğu plak şirketi XL Recordings’in Instagram hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımla yeni albüm Talk Memory’e eşlik edecek bir kısa filmin de yarın yayınlanacağını öğrendik.

Temmuz ayında Singal From the Noise isimli ilk teklinin ardından Karriem Riggins ve Arthur Verocai’nin de eşlik ettiği ikinci tekli Beside April‘i geçen ay dinlemeye açan BADBADNOTGOOD’un yeni albümü Talk Memory dokuz şarkıdan oluşuyor. Albümün konuk listesinde Riggins ve Verocai ikilisi haricinde Laraaji, Terrace Martin ve Brandee Younger gibi isimler de bulunuyor. Talk Memory ile beraber yayınlanacak Jamal Burger imzalı kısa film, albümün beş numaralı parçası Love Proceeding ile aynı adı taşıyor.

Yeni BADBADNOTGOOD albümü Talk Memory, yarın yayınlanıyor. Albümün şarkı listesi ve kapak görseli, albümle beraber yayınlanacak kısa film Love Proceeding’in posteriyle beraber aşağıda.

Talk Memory:

01 Signal From the Noise
02 Unfolding (Momentum 73) [ft. Laraaji]
03 City of Mirrors [ft. Arthur Verocai]
04 Beside April [ft. Karriem Riggins and Arthur Verocai]
05 Love Proceeding [ft. Arthur Verocai]
06 Open Channels [Physical Only]
07 Timid, Intimidating
08 Beside April Reprise [ft. Arthur Verocai]
09 Talk Meaning [ft. Arthur Verocai, Terrace Martin and Brandee Younger]