peaky blinders’ın sinema filminden yeni bir haber var

peaky blinders’ın sinema filminden yeni bir haber var


nerede kaldınız shelby'ler?


Yayınlandığı beş sezonuyla BBC’nin en sevilen dizilerinden biri konumuna ulaşan Peaky Blinders’ın sinema filminden yeni bir haber geldi.

2014’te serüveni başlayan dizinin yaratıcısı Steven Knight, BFI Londra Film Festivali’nde konuşma yaptığı bir panelde hem dizinin yeni sezonu hem de müstakbel sinema filmine dair güncellemeler paylaştı. Steven Knight’ın paylaştığı habere göre Peaky Blinders’ın sinema filminin çekimleri 2023 yılında başlayacakmış. Serinin altıncı ve aynı zamanda final sezonu hakkında da konuşan Knight, Peaky Blinders’ın altıncı sezon çekimlerinin tamamlandığını ve sadece kurgu kısmının bitmesini beklediklerini belirtti. Peaky Blinders’ın yeni sezonu, kurgusu tamamlandıktan sonra 2022 yılının bahar aylarında yayınlanmaya başlayacakmış. Shelby ailesinin akıbetini izleyeceğimiz yeni sezon ve sinema filminin ardından Peaky Blinders evreninde geçen, diziyle bağlantını farklı yapımlar görmemiz de muhtemelmiş.

28 Days Later…, Inception ve The Dark Knight gibi yapımlarda da karşımıza çıkan Cillian Murphy’nin Thomas Shelby karakteriyle harikalar yarattığı Peaky Blinders’ın oyuncu kadrosunda Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Finn Cole, Ian Peck, Natasha O’Keeffe, Harry Kirton ve Joe Cole gibi isimler yer alıyor.