succession’ın üçüncü sezonundan tadımlık bir sahne alır mıydınız?

succession’ın üçüncü sezonundan tadımlık bir sahne alır mıydınız?


biz aldık bile


Bugünkü Avrupa lansman etkinliğinde önümüzdeki sene Türkiye dahil yedi Avrupa ülkesinde daha yayın hayatına başlayacağını duyuran HBO Max, aynı etkinlikte Succession’ın yeni sezonundan da kısa bir sahne paylaştı.

Medya devi bir aile şirketinin Shakespeare-vâri çatışmalarına ve entrikalarına hem mizahıyla hem dramıyla odaklanan Succession, ilk sezonuyla radarımıza takılmış ikinci sezonuyla da gönlümüzün baş tacı olmuştu. Brian Cox, Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Fiedman ve Natalie Gold gibi isimlerin halihazırda yer aldığı dizi, oyuncu kadrosuna Alexander Skarsgård ve Adrien Brody ikilisini de ekleyerek heyecanımızı ikiye, bilemedin üçe katlamıştı. Üçüncü sezonunun yayınlanmasına neredeyse iki hafta gibi kısa bir zaman kalan Succesion’dan bugün paylaşılan tadımlık sahnede ikinci sezon finalinin hemen sonrasında yaşananları izliyoruz.

Lafı fazla uzatmadan bahsi geçen tadımlık Succession sahnesini aşağı bırakıyor ve 17 Ekim için pusuda beklemeye devam ediyoruz. İyi seyirler olsun.