fka twigs’den the king’s man filmine özel müzik videosu

fka twigs’den the king’s man filmine özel müzik videosu


measure of a man


Geçtiğimiz haftalarda The King’s Man filmi için kaydettiği Measure of a Man isimli yeni şarkısını yayınlayan FKA twigs’den şarkıya çekilen bir müzik videosu geldi.

Londralı rapçi Central Cee’nin de FKA twigs’e eşlik ettiği Measure of a Man’in kalabalık yapım kadrosunda John Hill, Amanda Ghost, Matthew Margeson, Dominic Lewis, Jane Goldman gibi isimlerle beraber The King’s Man’in yönetmeni Matthew Vaughn’ın da adı geçiyor. Şarkının bestesi Jamie Hartman’ın imzasını taşırken müzik videosunun yönetmen koltuğunda ise Diana Kunst oturuyor.

The King’s Man, 2014 yılında The Secret Service ile başlayan Kingsman serisinin spin-off’u olarak karşımıza çıkıyor. Kingsman istihbarat örgütünün kuruluş öyküsünü anlatacak filmin oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander yer alıyor.

FKA twigs ve Central Cee’nin elinden çıkma Measure of a Man’in müzik videosu, 7 Ocak’ta vizyona girecek The King’s Man’in fragmanıyla beraber hemen aşağıda.