johnny marr’ın müstakbel albümünden iki şarkı daha yayında

johnny marr’ın müstakbel albümünden iki şarkı daha yayında


tenement time/sensory street


Geçtiğimiz ay Fever Dreams Pt. 1 isimli dört şarkılık kısa çalarla yeni albümünü duyuran Johnny Marr, Fever Dreams serisinin ikinci kısmından iki şarkı paylaştı.

2018 yılında son solo albümü Call the Comet ile kulaklarımıza misafir olan eski The Smiths gitaristi Marr, dört kısımlık kısa çalar serisini geçtiğimiz ay duyurmuştu. Marr, toplamda 16 şarkıdan oluşacak bu kısa çalarları Fever Dreams Pts. 1-4 adıyla 25 Şubat tarihinde tek bir albüm olarak yayınlayacak. O tarihe kadar albümün ikinci ve üçüncü çeyreği kısa çalar olarak yayınlanacak. Albümün ikinci çeyreği Fever Dreams Pt. 2 adıyla 17 Aralık’ta dinlemeye açılacak. İkinci kısa çalardan Tenement Time ve Sensory Street isimlerinde iki parça bugün yayınlandı.

Johnny Marr‘ın yeni albümü için neden böyle karmaşık bir yayınlama şekli tercih ettiğini anlayamasak da ikinci kısa çalar için 17 Aralık’ı, albümün tamamı içinse 25 Şubat’ı beklemeye koyulduk ve Tenement Time‘ın müzik videosunu, Sensory Street‘in ise lirik videosunu aşağı yapıştırdık.

Fever Dreams Pts 1-4:

01. Spirit, Power and Soul
02. Receiver
03. All These Days
04. Ariel
05. Lightning People
06. Hideaway Girl
07. Sensory Street
08. Tenement Time
09. The Speed of Love
10. Night and Day
11. Counter-Clock World
12. Rubicon
13. God’s Gift
14. Ghoster
15. The Whirl
16. Human