the boys’un üçüncü sezonundan taze haberler geldi

the boys’un üçüncü sezonundan taze haberler geldi


2022’yi bekliyoruz


Televizyon dünyasında harikalar yaratan Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisinin Amazon iş birliğinde hazırladıkları satir süper kahraman dizisi The Boys’un yeni sezonundan bir karakter daha tanıtıldı.

Supernatural ile yıldızı parlayan Jensen Ackles’ın da yakın zamanda The Boys’un yeni sezonunda Soldier Boy karakteriyle yer alacağını öğrenmiştik. Marvel’ın Captain America’sının kirli bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak Soldier Boy’dan bir görsel beklerken dizinin yeni sezonunda yer alacak diğer karakterlerden Crimson Countess’ın tanıtım görseline ulaştık. Superman, Wonder Woman, Batman gibi çizgi roman tarihçesindeki popüler kahramanların çarpıtılmış versiyonlarını izlediğimiz dizide Laurie Holden’ın canlandıracağı Crimson Countess karakteri ise Marvel evreninden Scarlett Witch ile benzerlikler taşıyor.

Bir diğer haberse dizinin süper kahraman mabedi Vought’tan geliyor. Vought şirketinin haber kanalı için çekilen kurgusal Vought News Network videosunda The Boys’un yeni sezonunda karşılaşabileceğimiz olaylara dair ipuçları buluyoruz.

The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezonunda Jensen Ackles ve Laurie Holden ikilisine ek olarak Supersonic, Gunpowder ve Blue Hawk karakterlerini canlandıracak Sean Patrick Flanery, Nick Wechsler ve Miles Gaston Villanueva’yı da izleyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde Vought’ın süper kahramanları yetiştirdiği bir üniversiteye odaklanan spin-off dizisi için de Amazon’dan onayı alan The Boys’un üçüncü sezon çekimleri yakın zamanda bitti. Dizinin yeni sezonunun 2022 yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.