yeni beach house albümü için gün saymaya başlayabiliriz

yeni beach house albümü için gün saymaya başlayabiliriz


once twice melody


Dertli gönüllerimizin baş misafiri Beach House, yeni albümleri Once Twice Melody’i duyurdu. Bölümler halinde gelecek albümün dört şarkıyı içerecek ilk bölümü yarın, tamamı ise 18 Şubat’ta yayında olacak.

Victoria Legrand ve Alex Scally ikilisinden oluşan rüya gibi dream pop duo’su Beach House, 2018’de son albümü 7 ile aklımızı almasının ardından kayıplara karışmıştı. Legrand ve Scally ikilisi, yeni albümleri Once Twice Melody’nin şarkı listesi ve kapak görselini bugün paylaştı. Bölümler halinde yayınlanacak 18 şarkılık Once Twice Melody’nin dört şarkılık ilk bölümü önümüzdeki gün dinlemeye açılacak. Dört bölümlük albümün kalan üç bölümü ise 8 Aralık, 19 Ocak ve son olarak 18 Şubat’ta gelecek.

Geniş bir yaylı orkestra eşliğinde kaydedilen albümün aranjmanını David Campbell üstleniyor. Albümün miks kısmında ise ikiliye Alan Moulder, Caesar Edmunds, Trevor Spencer ve Dave Fridmann gibi isimler destek çıkıyor. Albümle aynı ismi taşıyan giriş şarkısı Once Twice Melody, bu gece SiriusXMU radyosunda tanıtılacak. Albümün kapak görseli ve şarkı listesini aşağı bıraktık. İlk dört şarkı için yarın burada buluşalım.

Once Twice Melody:

01 Once Twice Melody
02 Superstar
03 Pink Funeral
04 Through Me
05 Runaway
06 ESP
07 New Romance
08 Over and Over
09 Sunset
10 Only You Know
11 Another Go Around
12 Masquerade
13 Illusions of Forever
14 Finale
15 The Bells
16 Hurts to Love
17 Many Nights
18 Modern Love Stories