kristen bell’li netflix kara komedi dizisinden fragmanımız var

kristen bell’li netflix kara komedi dizisinden fragmanımız var


ismi çok uzun


Evinde kendi başına otururken camda bir cinayete tanık olan fakat kimseyi kendisine inandıramayan karakterlerin yer aldığı klişeleşmiş korku filmleri olur ya hani? İşte bu klişe Hollywood filmlerini korku ögeleriyle alaya alan bir dizi Netflix’e geliyor.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window gibi upuzun bir isme sahip olan dizide bütün gününü evinde şarapla geçiren, alkolik, hayattan bıkmış Anna isimli bir kadın, evinin karşısına taşınan bir adamı ve kızını gözetlemeye başlar. Anna, hayatına renk katacağını düşündüğü gözetleme işine devam ederken bir gün evde işlenen bir cinayete tanık olur. Polise ihbarda bulunur fakat ortada bir cinayet yoktur. İçten içe kafayı sıyırma noktasına gelen Anna, işlenen cinayeti kanıtlamak için elinden geleni yapmayı çalışır.

Kara komik bir olay örgüsüne sahip olan dizide Anna’yı Veronica Mars’ın Veronica Mars’ı, Gossip Girl’ün Gossip Girl’ü Kristen Bell canlandırıyor. Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton, Samsara Yett, Christina Anthony ve Benjamin Levy Aguilar gibi oyuncular ise dizide Bell’e eşlik edecek isimler arasında yer alıyor.

Rachel Ramras, Hugh Davidson ve Larry Dorf’un yaratıcılığını üstlendiği The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, 28 Ocak’ta Netflix kataloğunda yerini alacak. Dizinin ilk fragmanı için buyursunlar.