rupert grint, guillermo del toro’nun netflix’te yayınlanacak antoloji serisine katıldı

rupert grint, guillermo del toro’nun netflix’te yayınlanacak antoloji serisine katıldı


guillermo del toro's cabinet of curiosities


Yıldız kadrolu yeni filmi Nightmare Alley’i merakla beklediğimiz veteran yönetmen Guillermo del Toro’nun Netflix için hazırladığı korku antoloji serisinden sıcak haberler var.

Birkaç sene önce duyurusu yapılan ve adı başta Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight şeklinde açıklansa da daha sonra Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities olarak değiştirilen antoloji serisine geçtiğimiz aylarda Andrew Lincoln, Ben Barnes, Essie Davis, F. Murray Abraham, Crispin Glover, Peter Weller ve Tim Blake Nelson gibi isimlerin katıldığını öğrenmiştik. Serinin oyuncu kadrosuna Harry Potter filmlerinden aşina olduğumuz ve şu sıralar Apple TV+’ın M. Night Shyamalan imzalı Servant dizisinde harikalar yaratan Rupert Grint de dahil oldu. Del Toro, daha önce sosyal medya hesabı üzerinden Grint’in Servant’taki oyunculuğunu takdirlere boğmuş ve oyuncuya olan sevgisini dillendirmişti. İspanyol yönetmen, Grint’in projeye dahil olmasını bizzat kendisi istemiş.

https://playtusu.com/wp-content/uploads/2018/05/guillermo-del-toro-netflix-horror-anthology-book.png

Twilight, A Girl Walks Home Alone At Night, The Bad Batch, The Babadook, The Nightingale, Cube, The Empty Man ve The Vigil gibi filmlerin kamera arkasında duran isimlerden oluşan bir yönetmen kadrosuna sahip olan Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, farklı tarzlarıyla geleneksel korku filmlerine kafa tutan birbirinden bağımsız sekiz bölümden oluşacak. Jennifer Kent, Panos Cosmatos, David S. Goyer, Regina Corrado, Emily Carroll ve Mika Watkins’in senarist kadrosunda yer aldığı serinin iki bölümünün hikayesi bizzat del Toro tarafından gelecek.

Heyecanımıza heyecan katan Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’in yapımına ne zaman başlanacağı ve yayın tarihi gibi detayları şimdilik belirsiz.