sex and the city spin-off’u and just like that… dizisinden yeni fragman

sex and the city spin-off’u and just like that… dizisinden yeni fragman


9 aralık'ta hbo max'te


1998-2004 yılları arasında yayınlanan altı sezonuyla HBO’nun “It’s not TV, it’s HBO.” sloganınını kullanma cüretinde bulunmasında payı olan yapımlar arasında sayabileceğimiz Sex and the City’nin devamı niteliğindeki And Just Like That… dizisinden bir fragman daha geldi.

Final yapmasının ardından 2008 ve 2010 yılları arasında iki vasat altı beyaz perde filmiyle sevenlerini üzen Sex and the City’nin yıllar sonra gelen spin-off’una karşı dizinin sevdalılarının beklentileri hayli büyük. Neredeyse 60’larına dayanan Carrie Bradshaw ve kankilerinden bizim ne gibi bir beklentimiz olmalı, bilemiyoruz.

Dizinin yaratıcısı Darren Star’dan meşaleyi alıp beyaz perde filmleriyle Sex and the City evreniyle içli dışlı olan Michael Patrick King’in yine, yeni, yeniden başında bulunduğu And Just Like That… spin-off’unda serinin olmazsa olmazı Sarah Jessica Parker, eski rol arkadaşları Kristin Davis, Cynthia Nixon, Mario Cantone, Willie Garson, David Eigenberg, Evan Handler, Julie Halstonile, Christopher Jackson, Ivan Hernandez, Brenda Vaccaro, LeRoy McClain ve Chris Noth ile beraber New York Şehri sokaklarına dönecek. Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman ve Isaac Cole Powell gibi isimlerse And Just Like That… ile beraber ilk defa Sex and the City evrenine giriş yapacak.

And Just Like That…, 9 Aralık Perşembe günü 10 bölümlük birinci sezonunun ilk iki bölümüyle HBO Max platformunda yayınlanacak. Dizinin yeni fragmanı için buyursunlar.