yeni euphoria fragmanıyla adım adım ikinci sezona

yeni euphoria fragmanıyla adım adım ikinci sezona


yolla gelsin hbo


9 Ocak’ta geri dönmesi için gün saydığımız Euphoria’nın ikinci sezonundan bir adet fragman yayınlandı. Ama ne fragman yayınlandı…

Aynı isimli İsrail yapımı bir mini diziden uyarlanan Euphoria, bir grup lise öğrencisinin kimlik arayışı, travma, seks, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve dostluk gibi hikayeleriyle ergenlik süreçlerini çarpıcı bir şekilde ekrana getirdiği ilk sezonuyla izleyicilerin radarına takılmıştı. İlk sezonuyla 9 dalda Emmy’e aday gösterilip bu adaylıkların 3’ünü ise hanesine kazandıran Euphoria, son olarak geçtiğimiz Aralık ve Ocak aylarında yayınlanan iki özel bölümle pandemide oluşan arayı bir nebze olsun kapatmıştı. Diziyle beraber ilk Emmy ödülünü kazanan Zendaya, Euphoria’nın ikinci sezonu için daha önce “Duygusal olarak çok daha ağır olacak.” açıklamalarında bulunmuştu. Bugün yayınlanan fragmanda gördüğümüz kadarıyla Zendaya’nın sözlerinde haklılık payı bulacağız gibi görünüyor.

Euphoria’nın başrollerini Zendaya ve Hunter Schafer ikilisi paylaşıyor. Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid ve Austin Abrams gibi isimlerin de yer aldığı dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosunda bu isimlere ek olarak Dominic Fike, Minka Kelly ve Lil Meech adıyla da bilinen rap sanatçısı Demetrius Flenory Jr. da katılıyor. Sekiz bölümlük ikinci sezonun yönetmenliği ve yazarlığı yine dizinin yaratıcısı Sam Levinson’dan geliyor.

Euphoria’nın ikinci sezonu 9 Ocak’ta bizlerle olacak. HBO’nun yolladığı fragmanı hemen aşağıdan size pasladık.