netflix’in aşırı uzun isimli yeni dizisinden fragman

netflix’in aşırı uzun isimli yeni dizisinden fragman


the woman in the house falan filan


Kendi halinde takılırken bir cinayete tanık olan fakat kimseyi kendisine inandıramayan karakterlerin yer aldığı The Girl on the Train, The Woman in the Window veya The Boy Next Door gibi klişeleşmiş cinayet hikayelerine yer veren korku filmleri olur ya hani? İşte bu klişe Hollywood filmlerini korku öğeleriyle alaya alan bir dizinin Netflix’e geleceğini yakın zamanda öğrenmiştik. Bugün ise diziden bir fragman daha yayınlandı.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window gibi upuzun bir isme sahip olan dizide bütün gününü evinde şarapla geçiren, alkolik, hayattan bıkmış Anna isimli bir kadın, evinin karşısına taşınan bir adamı ve kızını gözetlemeye başlar. Anna, hayatına renk katacağını düşündüğü gözetleme işine devam ederken bir gün evde işlenen bir cinayete tanık olur. Polise ihbarda bulunur fakat ortada bir cinayet yoktur. Peki Anna gerçekten bir cinayete tanık olmuş mudur, yoksa umarsızca içtiği şarabın etkisiyle hayal dünyasına mı dalmıştır? İçten içe kafayı sıyırma noktasına gelen kadın, işlenen cinayeti kanıtlamak için elinden geleni yapmayı çalışır.

Kara komik bir olay örgüsüne sahip olan dizide Anna’yı Veronica Mars’ın Veronica Mars’ı, Gossip Girl’ün Gossip Girl’ü Kristen Bell canlandırıyor. Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton, Samsara Yett, Christina Anthony ve Benjamin Levy Aguilar gibi oyuncular ise dizide Bell’e eşlik edecek isimler arasında yer alıyor.

Rachel Ramras, Hugh Davidson ve Larry Dorf’un yaratıcılığını üstlendiği The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, 28 Ocak’ta Netflix kataloğunda yerini alacak. Jump scare, gizemli karakterler ve alakası olmamasına rağmen dedektifliğe bürünen bir ana karakter gibi korku klişelerinin bol bol olacağı dizinin yeni fragmanı için buyursunlar.