tom holland ve amanda seyfried bu dizide buluşuyor

tom holland ve amanda seyfried bu dizide buluşuyor


the crowded room


Son birkaç ayda Spider-Man: No Way Home ve Uncharted gibi gişe rekortmeni filmlerde aldığı rollerle kariyerinin altın çağını yaşayan Tom Holland, The Crowded Room isimli bir dizi projesiyle beyaz perdeye küçük bir ara verip televizyona transfer oluyor.

Yaklaşık altı sene önce beyaz perde filmi olarak planlanan The Crowded Room için Leonardo DiCaprio ile anlaşılmıştı. İptal edilen film projesinden sonra dizi olarak tekrar hayata geçirilecek The Crowded Room’un ilk sezonu Daniel Keyes’in biyografik romanı The Minds of Billy Milligan’dan uyarlanacak. Her sezonu farklı bir hikayeye yer verecek dizinin ilk sezonunda 70’ler sonunda silahlı soygun ile üç kadına tecavüzden yargılanan ve çoklu kişilik bozukluğunu savunma olarak kullanan ilk kişi olan Billy Milligan’ın hayatına yer verilecek.

Apple TV+’ta yayınlanacak “sezonluk antoloji” dizisinin yaratıcılığını A Beautiful Mind, I Am Legend ve The Da Vinci Code gibi yapımların yazarı olan Akiva Goldsman üstleniyor. Dizinin ilk sezonunun başrollerini Tom Holland ile beraber Mamma Mia!’nın yıldızı Amanda Seyfried paylaşıyor. 10 bölümden oluşacak sezonun bütün bölümleri için Fehér isten filmi ile Avrupa sinemasında sağlam bir çıkış yakaladıktan sonra Netflix yapımı Pieces of a Woman ile Hollywood’a adım atan Macar yönetmen Kornél Mundruczó kamera arkasına geçecek.

Halihazırda yıldız isimlere sahip olan ve Apple TV+’ın yeni büyük projesi olacağı iddia edilen The Crowded Room’dan yakın zamanda yine büyük isimlerin duyurulması bekleniyor. Dizinin yapımına ne zaman başlanacağı ise şimdilik belirsiz.