ansel elgort’lu hbo max dizisi tokyo vice gümbür gümbür geliyor

ansel elgort’lu hbo max dizisi tokyo vice gümbür gümbür geliyor


yönetmen koltuğunda michael mann


HBO’nun küçük kardeşi HBO Max, kalite kokan yapımlarını bir bir yayınlamaya devam ediyor. Raised by Wolves ve Station Eleven gibi yapımların ardından şimdi de Tokyo Vice gündemimize giriyor.

Tokyo’da yaşayan ABD’li gazeteci Jake Adelstein’ın hayat hikayesini anlattığı aynı isimli romanından uyarlanacak Tokyo Vice dizisinde Tokyo Metropolitan Polis merkezinde yaşanan yolsuzlukları takip eden bir dizi polisiye hikaye aktarılacak. Divergent serisi ve Baby Driver ile yıldızı parlayan Ansel Elgort’ın başrolü üstlendiği dizinin ilk bölümünün yönetmen koltuğunda Heat, Manhunter, The Last of the Mohicans, The Insider ve Collateral gibi yapımların usta yönetmeni Michael Mann oturuyor. Bu iki isim dizinin yapımcı kadrosunda da yer alıyor.

The Last Samurai, Inception ve Godzilla filmlerinden Ken Watanabe ile Fargo ve Legion gibi FX dizilerinde boy gösteren Rachel Keller’ın da yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şu şekilde: Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Hideaki Ito, Show Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Shun Sugata, Masato Hagiwara, Ayumi Tanida ve Kosuke Toyohara.

Tokyo Vice, 7 Nisan’da ilk üç bölümüyle HBO Max’te yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanı için aşağı alabiliriz.