dune: part two, princess irulan’ını florence pugh’da bulacak gibi

dune: part two, princess irulan’ını florence pugh’da bulacak gibi


yakışır


Bu sene 10 dalda Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Denis Villeneuve imzalı Dune’un devam filmi Dune: Part Two’nun oyuncu kadrosuna dair dedikodu kazanı fokur fokur kaynamaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde gelen bir dedikodu ise filmin yapımcıları Warner Bros. ile Legendary’nin Dune evreninin Prenses Irulan’ını canlandıracak ismi bulduğunu işaret ediyor.

İmparator IV. Shaddam Corrino’nun en büyük kızı Prenses Irulan, Dune serisi için hayli önemli bir role sahip aslında. Haliyle, kendisini beyaz perdede canlandıracak isim de serinin uyarlamasında önemli bir noktada duracak. Rol için düşünülen isimler arasında Elle Fanning, Anya Taylor-Joy, Maya Hawke ve Saoirse Ronan gibi oyuncuların adı geçse de seride Prenses Irulan’ı Midsommar, Little Women ve Black Widow gibi yapımların yıldızı Florence Pugh canlandıracak gibi görünüyor. Gelen dedikodulara göre yapım ekibi ile rol için masaya oturan Pugh, Prenses Irulan rolüne çok yakın.

Filmde Feyd-Rautha Harkonnen’ı kimin canlandıracağı ise bir diğer merak konusu. Barry Keoghan, Robert Pattinson, Harry Styles ve Tom Holland gibi isimlerin düşünüldüğü rol için şimdilik bir gelişme yok. Yapımı sonbahar aylarında başlayacak Dune: Part Two’nun kadrosuna dair yakın zamanda çok daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.