ryan gosling az kalsın atlanta’da oynayacakmış

ryan gosling az kalsın atlanta’da oynayacakmış


olmadı...


Sinema, televizyon ve müzik dünyasının on parmağında on marifet isimlerinden Childish Gambino aka Donald Glover’ın yaratıcısı olduğu Atlanta, şu sıralar üçüncü sezonuyla FX ekranlarına gelmeye devam ediyor. Glover’dan aldığımız bir habere göre yeni sezonda az kalsın sürpriz bir isimle karışılacakmışız. Bu sürpriz isim kim mi? Ryan Gosling

Dizinin başrolünü, yönetmenliğini ve yazarlığını üstlenen Glover, yeni sezonun senaryosunda Gosling için bir rol yazmış ve kendisinin diziye konuk oyuncu olarak katılmasını ummuş. Glover, Gosling’i Atlanta’ya davet etme girişimini şu sözlerle anlatmış: “Dizide rol alamayacağını duyduğumda hevesim çok kötü kırıldı çünkü rol tam ona göreydi. Görüştüğümüzde dizinin büyük hayranı olduğundan ama yapacak başka çok işi olduğundan bahsetti. Bu sebeple dizide rol almadı.”

The Gray Man, Barbie, Wolfman ve The Actor gibi projelerle sinema mesaisinin fazlasıyla yoğun olduğunu düşündüğümüzde Gosling’in bu teklifi reddetmesine hak verebiliyoruz. Yine de Glover umudunu kesmesin bizce. Belli mi olur, Gosling’i belki dördüncü sezonda görürüz?