thom yorke ve jonny greenwood, smartless podcast ile havadan sudan bir de the smile’dan konuştu

thom yorke ve jonny greenwood, smartless podcast ile havadan sudan bir de the smile’dan konuştu


dinleyelim


Radiohead’in demirbaşları olmalarıyla beraber 2022’de sadece ve sadece yeni grupları The Smile ile andığımız Thom Yorke ve Jonny Greenwood ikilisi, Smartless Podcast yayınının son konukları oldu.

Ozark’tan tanıdığımız Jason Bateman ile BoJack Horseman’ın sesi Will Arnett’in iki Emmy ödüllü Sean Hayes ile kankalıklarını taçlandırdıkları Smartless Podcast, 2020’nin Temmuz ayından beri yayınlanan 88 bölümüyle Hollywood ve müzik dünyasından sayısız ismi konuk eti. Yakın tarihlerdeki bölümlerinde Cate Blanchett, Paul Thomas Anderson, Eddie Vedder ve Adam McKay ile sohbete dalan üçlünün son misafirleri Thom Yorke ve Jonny Greenwood oldu. Konu ise belli: The Smile.

Yaklaşık 1 saat uzunluğundaki yayında Yorke ve Greenwood, grubun üçüncü üyesi Sons of Kemet davulcusu Tom Skinner ile ortaklıklarını ve Nigel Godrich prodüktörlüğünde hayata geçirilen şarkıların kayıt aşamalarını anlattı. Yayında ayrıca Yorke’un 11 yaşındayken yazdığı, ilk şarkısının adını da öğrenmiş olduk: “Mushroom Cloud”. Tam da Radiohead’e yakışır bir isim.

Lafı uzatmadan sizi hemen aşağıdan bahsi geçen podcast yayınına alalım.