top gun: maverick’in yeni fragmanıyla heyecanımız tavan

top gun: maverick’in yeni fragmanıyla heyecanımız tavan


göklerden gelen bir fragman vardır…


Manyakça iyi kadrosunun yanı sıra aksiyonu bol sahneleriyle ağzımızın suyunu akıtmaya hazırlanan Top Gun: Maverick, iki senelik pandemi ertelemesinin ardından nihayet geliyor. 27 Mayıs’ta gösterime girecek filmden bir fragman daha yayınlandı.

36 yıl aradan sonra gelen yeni Top Gun filminde Tom Cruise ve Val Kilmer’ı ikonik rollerinde tekrar izleyeceğiz. Bu iki isime eşlik edecek oyuncular arasında Jon Hamm, Ed Harris, Miles Teller, Danny Ramirez, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Jennifer Connelly, Lewis Pullman ve Monica Barbaro da yer alıyor.

Yeni filmde Cruiuse’un canlandırdığı Maverick, 30 yıllık havacılık hizmetinden emekli olmayı reddeder ve yeni bir Top Gun mezunu ekibinin başına geçer. Maverick, bu ekip ile beraber tehlikeli anlarla karşılaşacağı bir göreve gitmek zorunda kalır. Ehren Kruger, Eric Warren Singer ve Christopher McQuarrie üçlüsünün senaryosuna imza attığı Top Gun: Maverick’in yönetmenliğini Joseph Kosinski üstleniyor.

27 Mayıs’ta nihayet izleme şansı bulacağımız Top Gun: Maverick’in adrenalin pompalama garantili yeni fragmanı için aşağı alalım.