doctor strange ile çoklu evrenler çılgınlığı devam ediyor

doctor strange ile çoklu evrenler çılgınlığı devam ediyor


strange & wanda & wong omuz omuza


Gişe canavarı Spider-Man: No Way Home ile başlayan çoklu evrenler çılgınlığı Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile devam ediyor. 6 Mayıs’ta vizyona girecek filmden kısa bir fragman daha yayınlandı.

Avengers: Endgame’deki olayların ardından Zaman Taşı’nı sahiplenen ve taş üstünde çalışmalarına devam eden Doctor Strange, son olarak Spider-Man: No Way Home’da yanlış giden bir büyü sonucu çoklu evrenlerin kapısını açmıştı. Peter Parker aka Spider-Man için olaylar bitmiş olsa da Doctor Strange’in bu karışık evrenlerle başı hala dertte. Daha önce yayınlanan fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla farklı evrenlerden birçok düşman Strange ve Avengers ahalisinin karşısına çıkacak. Bu düşmanlardan en dişlisi ise bizzat Strange’in kendisi olacak. Yani tam olarak kendisi değil ama negatif kendisi. Evet, What If…?’de gördüğümüz şeytani doktor Strange Supreme’den bahsediyoruz.

Strange’in karmakarışık olayların içine düşeceği yeni filme MCU’dan Scarlet Witch, Wong, Karl Mordo, Christine Palmer gibi karakterler de dahil olacak. Gönlümüzde yeri ayrı olan ilk Spider-Man üçlemesinin ve kült korku filmi Evil Dead’in yönetmeni Sam Raimi’nin yıllar sonra kamera arkasına geçtiği filmde Benedict Cumberbatch ile beraber Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez ve Benedict Wong gibi oyuncular da karşımıza çıkacak.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Marvel Sinematik Evreni’nin kaderini ne şekilde değiştirecek bakalım. Film 6 Mayıs’ta vizyonda, yeni fragman ise hemen aşağıda sizleri bekliyor.