david cronenberg’in kafasında kristen stewart ve robert pattinson’lı bir film varmış

david cronenberg’in kafasında kristen stewart ve robert pattinson’lı bir film varmış


twilight meets crash?


Sapıkça filmlerin manyakça iyi yönetmeni David Cronenberg, şu sıralar sık sık andığımız bir isim. Bunda tabii ki hem Kristen Stewart, Viggo Mortensen ve Léa Seydoux’lu kadrosu ile hem de mide kaldıran sahneleri sebebiyle Cannes’daki izleyicilere salonu terk ettirmesiyle olay olan Altın Palmiye adayı Crimes of the Future’ın payı büyük. Cronenberg’i bu başlık altında tekrar anmamızın sebebi ise kafasındaki bir projeyle ilgili.

Bu haber Word of Reel muhabiri Jordan Ruimy’den geliyor. Ruimy, geçtiğimiz hafta Cronenberg ile Crimes of the Future’a dair bir röportaj yapmış. Bu röportaj önümüzdeki hafta yayınlanacakmış ama röportajdaki muhabbetin bir kısmı Ruimy’yi çok heyecanlandırınca şimdiden paylaşmak istemiş. Muhabbete konu olan iki isim Twilight serisiyle yıldızları parlayan Kristen Stewart ve Robert Pattinson’dan başkası değil. Cronenberg, seneler içinde kariyerlerine çok güzel bir yön veren bu iki isimle de çalışmış bir yönetmen. Hal böyle olunca Ruimy’nin aklına şu soruyu sormak gelmiş: “İlerleyen yıllarda Kristen Stewart ile Robert Pattinson’ın başrolleri paylaştığı bir filmi yönetmeyi düşünür müsün?” Cronenberg’in bu soruya cevabı ise şaşırtıcı bir şekilde şöyle olmuş: “Beni Kristen ile tanıştıran Robert’tı aslında. Oyuncu olarak ikisi de ayrı ayrı kendilerini çok güzel bir şekilde ilerlettiler. Arthouse filmlerde başarılı oyunculuklar sergilediler. Kristen’le de Rob’la da çok güzel zamanlar geçirdim. İkisiyle de çalışabileceğim bir filmi veya bir fikri kesinlikle düşünürüm. Fakat şimdilik bu işe girişemem çünkü şu sıralar farklı bir film projesiyle ilgileniyorum.”

Cronenberg’in bahsettiği “farklı bir film projesi”nden haberdarız. Yönetmenin bir sonraki filmi Vincent Cassel’in başrolünü üstleneceği The Shrouds olacak. Fakat belli mi olur, The Shrouds’ın ardından birkaç sene sonra Kristen Stewart ile Robert Pattinson’ın bir David Cronenberg filminde buluştuğunu görebiliriz belki?