elvis fragmanı dolu, soundtrack albümü dopdolu

elvis fragmanı dolu, soundtrack albümü dopdolu


tame impala, eminem, stevie nicks, måneskin…


Müzikal film denince akla ilk gelen yönetmenlerden, The Great Gatsby’nin de yönetmeni Baz Luhrmann’ın Elvis Presley biyografik filmi Elvis’ten bir fragman daha geldi. Filmin soundtrack albümüne katkıda bulunan isimler de fragmanla beraber paylaşıldı.

Adından da anlaşılacağı üzere Rock’n Roll kralı Elvis Presley’i merkezine alan film, sanatçının kariyerinin başlangıcını ve üne kavuşmasını anlatan 20 yıllık bir sürece ve aşırı kontrolcü olmasıyla tanınan, aynı zamanda Elvis’in kariyerinin bitmesinde büyük payı olduğu düşünülen menajer Albay Tom Parker ile arasındaki ilişkiye odaklanacak.

Daha önce Jonathan Rhys-Meyers, Kurt Russell, Harvey Keitel, Michael Shannon, Val Kilmer, Tyler Hilton ve Jack White gibi birçok ismin canlandırdığı Elvis Presley’e bu sefer Austin Butler hayat veriyor. Filmde Elvis’in eşi Priscilla Presley rolü Olivia DeJonge’ye emanet edilirken Albay Tom Parker olarak Tom Hanks’i izleyeceğiz. Bu üçlüye ek olarak Dacre Montgomery, Luke Bracey, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Richard Roxburgh ve Helen Thomson gibi isimler de filmde karşımıza çıkacak.

Soundtrack albümüne gelecek olursak… Açıkçası albüme olan heyecanımız filme olan merakımız kadar fazla. Elvis Presley’nin de şarkılarını içerecek albümde Elvis’i canlandıran Austin Butler’dan ve Tame Impala, Eminem, Doja Cat, Gary Clark Jr., Jack White, Stevie Nicks, Diplo, Måneskin, Kodi Smit-McPhee, Kacey Musgraves ve Jazmine Sullivan gibi isimlerden filme özel orijinal şarkılar dinleme şansı bulacağız. Albüme katkıda bulunacak isimleri tam kadro olarak aşağıdaki posterde görebilirsiniz.

Elvis, dünya prömiyerini şu sıralar gündemimizde hayli yer eden ve 28 Mayıs’a kadar devam edecek olan Cannes Film Festivali’nde yapacak. Filmin uluslararası vizyon tarihi ise 24 Haziran. Fragman için buyurunuz.

Elvis’e yaraşır, altın varaklı posterlerimiz şu şekilde: