hans zimmer’in de yer aldığı top gun: maverick soundtrack albümü yayındadır

hans zimmer’in de yer aldığı top gun: maverick soundtrack albümü yayındadır


işte feraset, işte cesaret, işte top gun: maverick soundtrack


Manyakça iyi kadrosunun yanı sıra aksiyonu bol sahneleriyle ağzımızın suyunu akıtmaya aday Top Gun: Maverick, uzun bekleyişimizi sonlandırıp geçtiğimiz gün vizyona girdi nihayet. Hem eleştirmenlerden hem de genel izleyiciden övgülerden övgü beğenen filmin soundtrack albümü de bugün yayınlandı.

Filmin kendisi gibi aksiyon kokulu soundtrack albümünde orijinal Top Gun filminin müziklerinin bestecisi Harold Faltermeyer’in, film score evrenin yakın dönemde dikkat çeken isimlerinden Lorne Balfe’nin, pop müzik ikonu Lady Gaga’nın ve film müziği denince akla ilk gelen isimlerden Hans Zimmer’in emeği bulunuyor. Kenny Loggins, OneRepuclic ve Miles Teller’dan birer şarkı da soundtrack albümünün bonusları niteliğinde.

36 yıl aradan sonra gelen yeni Top Gun filminde Tom Cruise ve Val Kilmer, ikonik rollerine geri döndüler. Bu iki isime eşlik eden oyuncular arasında Jon Hamm, Ed Harris, Miles Teller, Danny Ramirez, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Jennifer Connelly, Lewis Pullman ve Monica Barbaro da yer alıyor.

Yeni filmde Cruise’un canlandırdığı Maverick, 30 yıllık havacılık hizmetinden emekli olmayı reddeder ve yeni bir Top Gun mezunu ekibinin başına geçer. Maverick, bu ekip ile beraber tehlikeli anlarla karşılaşacağı bir göreve gitmek zorunda kalır. Ehren Kruger, Eric Warren Singer ve Christopher McQuarrie üçlüsünün senaryosuna imza attığı Top Gun: Maverick’in yönetmenliğini Joseph Kosinski üstleniyor.

Top Gun: Maverick’e gitmeden önce aksiyonun fitilini ateşlemek isteyenleri filmin soundtrack albümüne hemen aşağıdan alabiliriz. Fragmanı da izlemeyi unutmayınız.