ana de armas’ı marilyn monroe olarak izleyeceğimiz blonde karşınızda

ana de armas’ı marilyn monroe olarak izleyeceğimiz blonde karşınızda


bu film olay olur


İsmi popüler kültüre altın harflerle yazılı, sinema dünyasının ikonik aktrisi Marilyn Monroe’nun hayatından kesitlere yer verecek Blonde isimli biyografik filmden ilk fragman bugün paylaşıldı.

Netflix imzası taşıyan Blonde’un yönetmenlik görevini The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford ve Killing Them Softly gibi filmlerin yönetmeni Andrew Dominik üstlendi. Joyce Carol Oates’un aynı isimli çok satan biyografik romanından uyarlanan filmin senayosu da Dominik’in elinden çıkma. Filmde Monroe’nun çocukluğundan yetişkinlik yaşamına kadar olan yıllarını, bir yıldıza dönüşümünü ve seneler içerisinde hem kamuya yansıyan hem de gizli kalan romantik ilişkilerini kurgusal ve gerçeğe dayanan bakış açılarıyla izleme şansı bulacağız.

Blonde’un oyuncu kadrosu ise projeye yaraşır yıldızlardan oluşuyor. Filmde Monroe’ya Blade Runner 2049, Knives Out ve No Time to Die gibi filmlerde karşımıza çıkan Ana de Armas hayat veriyor. Kadroda yer alan diğer yıldızlarsa Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Sara Paxton, Xavier Samuel ve Evan Williams gibi isimlerden oluşuyor. De Armas’ın Monroe rolüne muazzam yakıştığının altını çizmeden geçemiyoruz bu arada.

Blonde’un Netflix gösterim tarihi 23 Eylül. Filmin ilk fragmanı için buyurunuz efendim.