colin farrell yeni dizisiyle bir kez daha karizmatik dedektifi oynamaya hazır

colin farrell yeni dizisiyle bir kez daha karizmatik dedektifi oynamaya hazır


sugar


True Detective’in kimsenin zerre bir şey anlamadığı karışık yorumlar alan ikinci sezonunda kirli sakal + bıyık kombinasyonu, birazdan az uzun saçları ve her sahnede ağzından eksik olmayan sigarasıyla karizmanın dibine vuran Colin Farrell, yine benzer bir role hazırlanıyor. Birkaç ay önce duyurusu gelen Sugar isimli dedektif temalı dizi, Apple TV+’tan ilk sezon onayını kaptı.

True Detective sonrası sadece The North Water isimli seri ile küçük ekranda boy gösteren Colin Farrell’ı önümüzdeki yıllarda çok daha sık görecek gibiyiz. 2022 yılı içinde şimdiye kadar sadece The Batman’de rol alan Farrell, Ron Howard’ın biyografik draması Thirteen Lives’ta ve kendisini Brendan Gleeson ile In Bruges’ün ardından tekrar buluşturacak sıradaki Martin McDonagh filmi The Banshees of Inisherin’de de karşımıza çıkacak. 2023’te ise başrolünde olacağı The Batman spin-off’u isimsiz The Penguin dizisinin HBO Max’te yayınlanması bekleniyor. Şahsen biz bu yapımlar arasında en çok The Banshees of Inisherin’e yükselmiş durumdayız. Öte yandan, Sugar isimli henüz çok erken aşamada olan yeni dizi de merakımızı gıdıklamıyor değil açıkçası.

Mevzubahis diziye dair bilgilerimiz şimdilik çok sınırlı. Dizinin senaryosu The Cell, I Am Legend ve 2013 yapımı Old Boy remake’inde kalem oynatan Mark Protosevich’ten gelecek; yönetmen koltuğunda ise efsane suç draması City of God’ın yönetmeni Fernando Meirelles oturacak. Sugar’ın konusuna dair pek bir detay yok şu an fakat dizinin “tür bükücü” modern bir dedektiflik hikayesini aktaracağı konuşuluyor.

Severance, Slow Horses, Shining Girls ve Ted Lasso gibi serilerle yavaş yavaş gözümüze girmeye başlayan Apple TV+’ın sıradaki büyük işi Sugar olabilir mi? İlerleyen yıllarda göreceğiz.